Pegang 4nu Tapir, Wanita Ini Dikecam Netizen Mulut Puaka

Pegang 4nu Tapir, Wanita Ini Dikecam Netizen Mulut Puaka

Gara-gara memuat naik beberapa keping gambar di Facebook, seorang gadis tidak menyangka gambarnya itu menjadi tular dan dikecam netizen.

Pegang 4nu Tapir, Wanita Ini Dikecam Netizen Mulut Puaka

Gambar gadis yang menggunakan nama Hazreen Syafiela berbaring disisi seekor tapir jantan menimbulkan kemarahan ramai kerana dianggap lucah dan tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang muslimah.

Memetik Amazingnara.com, Hazreen turut merasa kesal kerana gambarnya itu telah disalah anggap hingga teruk dimaki hamun oleh netizen.

Marah betul korang dengan gambar aku. Ni antara yang sempat screenshot. Gambar tu viral pun aku terkedu. Tak terfikir pun sampai viral, haih.

Anyway, sedikit sebanyak, allow me clarify you this. Gambar tu bukanlah niat nak pegang 4nu tapir tu pun, cumanya tapir ni kena gosok-gosok laa perut dia facet situ baru dia boleh feeling baring-baring.

Sesetengah kucing dan anjing pun macam tu. Weiii, ular pun bila gosok-gosok depa lena,so hold tak tau hold diam dok buat belen pa dia?

Korang tak tahu kan, so dah puas ke belum maki aku?

Kalau fikiran asyik pikir ke situ, walhal tangan aku bahagian perut tapir tu je, so bukan salah aku laa untuk pemikiran korang yang macam tu.  tulis Hazreen di Facebook miliknya.
Facebook Comments

0 comments